Vores røverkøb er produkter der er blevet returneret, repareret eller ankom med skadet indpakning fra leverandøren.
Vi tilbyder en 24-måneders garanti og 30 dages returret på alle røverkøb.

Tilstand

Som ny

Produktet er i perfekt stand: det er ikke blevet skadet og virker præcist så godt som et nyt product, men indpakningen kan have været åbnet eller en smule skadet. “Som nye”-produkter der refereres til som ompakkede, mangler den originale indpakning og er ompakket i en GamingGadgets ompakningsæske!

Næsten som ny

Produktet virker perfekt, og intet mangler, men produktet har små brugsspor. Indpakningen er åbnet og kan have mindre skader eller, hvis det kaldes for ompakket, mangle den originale emballage og er blevet ompakket i en GamingGadgets ompakningsæske.

Brugt

Produktet har tegn på brug, for eksempel små ridser, men virker så godt som et nyt product og kommer med alle det originale tilbehør. Hvis det refereres til som ompakket, mangler det den originale emballage og er ompakket i en GamingGadgets ompakningsæske.

Dårlig tilstand

Produktet virker men har brugstegn og mangler nogle accesorries, for eksempel manualen. Indpakningen er enten åbnet og kan have skadet indpakning eller være blevet ompakket i en GamingGadgets ompakningsæske.

Indpakning

Ompakket

Den originale emballage mangler og produktet er ompakket i en GamingGadgets ompakningsæske.

Original emballage

Produktet er i sin originale emballage.